Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВъзпитаник на футболния треньор Иван Ранчев, който почина на

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВъзпитаник на футболния треньор Иван Ранчев, който почина на
Коментари Харесай

Футболист за убития от мълния треньор на мач: Видях силен гръм и Ванката падна на терена

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Възпитаник на футболния треньор Иван Ранчев, който умря на място, откакто бе изумен от гръмотевица, разказа какво се е случило. Трагедията е станала по време на надзорен мач в село Лесичово сред едноименния отбор и Ботев (Черногорово).

" Заваля към 10-ата минута, може би от 2-3 минути валеше. Но нямаше гръмотевици. Той видя, че накуцвам, попита ме какво става. споделих му, че имам проблем, да ме смени някой. а той ми сподели: Излез, да не стане по-голяма пакост. Аз тръгнах да излизам и минута-две по-късно, когато влизах в съблекалнята, отвътре видях мощен гръм и паднаха няколко индивида на терена ", сподели за Нова Тв футболист от тима на Иван Ранчев.

" Всички потеглиха да влиза във вътрешността, остана единствено Ванката да лежи. Домакинът на тима и други се бяха притекли на помощ. В момента, когато се пробваха да му помогнат със сърдечен масаж, аз и две момчета бяхме с него в коридора и търсехме легло, с цел да го вкараме вътре. Хванах му ръката, имаше пулс, дори до последно момчеата се редуваха, без да се стопират, до момента в който пристигна колата за спешна помощ. След десетина минути към този момент не се усещаше пулса, но ги помолих да не стопират. Докторът дойде и констатира гибелта, въпреки всичко направи няколко опита да го съвземе, само че безрезултатно. Каза, че Ванката си е отишъл ", добави играчът.

" Има два гръмоотвода, това е поредния мач, който сме играли в дъжд. Нямаше гръмотевици, чуваше се гръм, само че отдалеко. Нямаше никакви индикации да се случи това. Иван имаше цифров часовник и една гривна на ръката, може това да го е привлякло, когато му държах пулса, видях, че белезите започват от китката, бяха му скъсани панталоните до глезена и имаше белег. От другия отбор едно момче бе паднало, имаше главоболие и теч на кръв от носа. След като установяваха гибелта на Ванката, докторът го прегледа, беше видимо добре, докторът препоръча на всички момчета да си създадат прегледи в болничното заведение. За страдание на такива мачове няма процедура да има лекар, само че вълната мина през него и не не знам дали и доктор би оказал помощ в този миг. Това е необяснимо, играем върху гумена настилка и с гумени обувки ", сподели още футболистът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР